Lokalebooking

Foredrag, møder og konferencer. KulturØen og biblioteket har flotte rammer til såvel formelle som uformelle møder.

Her er en oversigt over de lokaler på KulturØen, der kan bookes. Derudover er der mange muligheder for uformelle møder på såvel biblioteket som i Oscars Kaffebar ved indgangen.

Bookingoversigt
Få en grafisk oversigt over lokalerne og se om de er optaget på en given dato. Brug dog kun oplysningerne som en rettesnor. Bookingen skal være bekræftet fra bibliotekets side, inden aftalen er endelig.
> Bookingoversigt (klik på "Vis kalender")
OBS: I månedsoversigten kan der klikkes på dagen for at se tidspunkterne for bookingen.

Middelfartsalen
En stor flot sal med udsigt til Lillebælt og den nye Lillebæltsbro beliggende på 2. etage af KulturØen. Der er plads til 186 personer og alt i teknisk udstyr.
> Mere om Middelfartsalen
> Book Middelfartsalen

Tænketanken
På bibliotekets første etage ligger et mødelokale med plads til 20 personer. Der er whiteboard, storskærm og pc i lokalet.
> Mere om Tænketanken
> Book Tænketanken

Videnskabet
Et mindre mødelokale på bibliotekets første etage med udsigt til Lillebælt  og - måske - marsvin. Lokalet er bygget af en glasvæg. Der er plads til otte personer og rummet kan bookes alle hverdage efter kl. 17.00 og lørdage/søndag.
> Mere om Videnskabet
> Book Videnskabet

KulturØpladsen
En åben plads foran KulturØen på 875 m2 der er velegnet til friluftsarrangementer og åbne koncerter.
> Mere om KulturØpladsen
> Book KulturØpladsen

Salonen
Her er der plads til, at seks-otte personer holder et møde i åben forbindelse med Oscars Kaffebar. Møder skal aftales med Panorama Biografen.
> Oscars Kaffebar

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af KulturØen. Foran bygningen er der 3 timers parkering. I P-huset, med kort gåafstand til KulturØen, er der ingen tidsbegrænsning.
> P-huset

Mad og drikke
Oscars Kaffebar sørger for kaffe/te, brød, kage og frokost til alle møder og konferencer på KulturØen. Kontakt Oscars Kaffebar på 20 72 74 12 / 22 12 00 55 eller post@panorama-middelfart.dk

> Oscars Kaffebar

Internet
Der er adgang til gratis trådløst net på hele KulturØen. Der findes vejledninger rundt på hele KulturØen.

> Spørg om booking