Fællessang i boblen - live fra byrådssalen

Af jakob.genz
18.03.21
En aften fuld af fællessang og give aways

I mere end et år har børn og unge i Middelfart Kommune, ligesom i resten af landet, levet i en boble, der har været alt andet end sjov at befinde sig i. 

 

Og selvom fuglene er begyndt at synge og foråret er på vej, og det danske samfund så småt er i gang med en forsigtig genåbning, så er der fortsat mange, der føler, at der stadig er lang vej til en normal hverdag, fuld af gruppekram og kindkys.

 

Men den ventetid er der tre unge mennesker, Linus Paulsen, Jeppe Søgaard og Jonas Hinke Lundberg, som alle er brugere af Ungdomshuset Walker, der har sat sig for at gøre lidt sjovere. 

 

De har nemlig sat sig for at forvandle Byrådssalen på Middelfart Rådhus til et tv-studie, hvorfra de vil livestreame et show spækket med musik, underholdning og give aways.

 

Showet hedder ‘Fællessang i boblen’ og der er kort og godt tale om en ungdommelig udgave af DRs ‘Fællessang med Philip Faber’, hvor de tre unge samt gæstesolister synger og spiller fra Byrådssalen, mens der synges med hjemme fra stuerne.

 

Public service og give aways

Men ‘Fællessang i boblen’ kommer ikke kun til at stå i musikkens tegn. Undervejs i showet, der afvikles torsdag den 1. april fra klokken 19.30 til 21.00, vil de tre værter også komme med relevante servicemeddelelser, såsom åbningstiderne for UngeLivs live-chat.

 

Sidst, men ikke mindst, vil der indimellem de musikalske indslag blive foretaget give aways, hvor sko, tøj og andre produkter, sponsoreret af lokale butikker, vil blive givet væk til heldige vindere af sjove konkurrencer.

 

Alt er gratis

‘Fællessang i boblen’ vil blive livestreamet via Middelfart Kommunes Facebook-side og det er gratis for alle at deltage i, ligesom sangteksternes kvit og frit kan downloades via www.middelfart.dk/boblen.

 

Og selvom showet primært henvender sig til børn og unge i Middelfart Kommune, så er det også mere end tilladt for voksne, at synge med. 

 

Eksempelvis ved initiativtagerne til Fællessang i boblen allerede nu, at voksne fra Middelfart Ungdomsskole, KulturØen, Middelfart Musikskole, Brobygning Middelfartl og Middelfart Kommune vil synge med. Det er nemlig dem, der har hjulpet Linus, Jeppe og Jonas med at stable showet på benene.