Middelfart Kultur & Bibliotek aflyser kommende arrangementer

Af Webredaktionen
11.03.20
Det er besluttet enten at aflyse eller udskyde samtlige planlagte arrangementer på bibliotekerne i Middelfart, Nørre Aaby og Ejby fra dags dato og frem til 3. april.

Beslutningen, der er truffet af Kultur- og biblioteksleder, Charlotte Pedersen, i samråd med Peter Wamberg, Chef for Sekretariat, Kultur og Fritid i Middelfart Kommune, skal ses som et ønske om at mindske den verserende eskalering i smittespredningen af COVID-19:

-Vi er naturligvis kede af at træffe denne beslutning, da Middelfart Kultur & Bibliotek jo blandt andet er sat i verden for at tilbyde kulturaktiviteter til borgerne i Middelfart Kommune.

-Omvendt, så føler vi også, at vi i denne situation, ligesom alle andre, er forpligtet til at udvise samfundssind og give vores bidrag til at mindske spredningen af Corana-virussen, udtaler Charlotte Pedersen.

Pengene tilbage
Ifølge Charlotte Pedersen, er der i alt tale om 18 arrangementer, herunder alt lige fra læsekredse og foredrag til koncerter og KulturØens Comedy Club, der enten aflyses eller udskydes til et senere tidspunkt.

På nuværende tidspunkt har Charlotte Pedersen og de øvrige arrangementsansvarlige på KulturØen besluttet, at alle, der har købt billet til ét eller flere af de føromtalte 18 arrangementer, får pengene tilbage og bliver kontaktet herom.

- Denne proces er allerede sat i gang og forventes færdig hurtigst muligt, understreger Charlotte Pedersen. 

Derudover vil det blive vurderet, om arrangementerne kan udskydes til et senere tidspunkt eller helt aflyses.

Uændret biblioteksdrift
Beslutningen om enten at udskyde eller helt at aflyse kommende arrangementer frem til 3. april kommer i første omgang ikke til at påvirke selve biblioteksdriften.

Det vil altså fortsat være muligt at låne og aflevere bøger på Middelfart Kultur & Bibliotek.

Middelfart Kultur & Biblioteks beslutning om at aflyse kommende arrangementer omfatter ikke de aktiviteter, der finder sted hos de to privatejede virksomheder, Panorama Middelfart og Restaurant MAST, der ligesom Middelfart Kultur & Bibliotek har adresse på KulturØen.