Surt show!

Af jakob.genz
18.05.20
KulturØens Comedy Club aflyser forårets arrangementer, men åbner op igen efter sommerferien.

Siden midten af marts måned, hvor den verdensomspændende kamp mod COVID-19 lukkede det meste af Danmark ned, har samtlige aktiviteter i KulturØens Comedy Club været sat på stand by.

I første omgang blev forårets planlagte standup-shows, der oprindeligt var programsat til henholdsvis 1. april og 20. maj, udskudt til et senere tidspunkt. 

Men nu meddeler KulturØens Comedy Club i en pressemeddelelse, at de to forårsshows, hvor navne som Thomas Hartmann, Sebastian Dorset og Lasse Rimmer skulle have indtaget Middelfartsalen, nu helt aflyses.

”Det er simpelthen bare drøn ærgerligt. Ikke mindst med tanke på den tid, vi pt. lever i, hvor netop behovet for et godt grin er enormt”, udtaler Jakob Østergaard Genz og forsætter:

”Omvendt, så ligger beslutningen om at aflyse forårets planlagte aktiviteter lige til højrebenet. For ser man på regeringens fremlagte genåbningsplaner, så er der intet, der tyder på, at vi får lov til at samle 170 mennesker i Middelfartsalen på denne side af sommerferien.”

Pengene tilbage   

Jakob Østergaard Genz understreger dog, at beslutningen om at helt at annullere forårets comedy-program ikke får økonomiske konsekvenser for publikum.

”Alle får naturligvis deres penge tilbage og den proces er allerede i gangsat. Måske bliver processen på grund af de gældende GPDR-regler lidt kringlet og kommer til at tage lidt tid, men vi lover at alt ender godt,” forsikrer Jakob Østergaard Genz, der gerne vil takke publikum for den store forståelse, de har udvist de seneste måneder:

”Publikums forståelse for situationen har været helt fantastisk og undervejs i den løbende kommunikation, vi har haft med folk siden midten af marts måned, har vi ikke mærket andet end opbakning. Selv fra de 4-5 stykker, der for et par måneder siden, hvor vi trykkede  på ’standby-knappen’, valgte at få deres penge tilbage.”

Nye grin i efteråret

Ligesom aflysningen af forårets program ikke får økonomiske konsekvenser for publikum, så får aflysningen heller ikke negative konsekvenser for KulturØens Comedy Club på længere sigt:

”Nej, på ingen måde. Så snart det igen er sundhedsmæssigt forsvarligt at fylde Middelfartsalen, slår vi dørene op igen. KulturØens Comedy Club har været en forrygende succes og som tingene ser ud lige nu, så satser vi på at der er comedy på plakaten igen til efteråret,” slutter Jakob Østergaard Genz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: