Birgitte Soojin hylder Nat King Cole

AFLYST: Fly Me To The Moon

Af jakob.genz
18.11.20
Birgitte Soojin synger Nat King Cole!
Torsdag den 10. december hylder KulturØen den afdøde, amerikanske sanger og pianist, Nat King Cole.
 
Og det gør vi med hjælp fra den talentfulde jazzsangerinde, Birgitte Soojin, der sammen med Janus Templeton (trommer), Nicolai Majland (piano) og Jakob Lind Lauritsen (kontrabas) vil synge egne fortolkninger af Nat King Coles legendariske repertoire.
 
Birgitte Soojin - der er født i Sydkorea, opvokset i Norge og bosat i Danmark - er en af tidens mest markante stemmer på den internationale jazzscene, hvor hun bader i alt lige fra Grammy-nomineringer til 5-stjernede anmeldelse.
 
Der er med andre ord lagt op til et brag af en hyldestkoncert - spækket med hits a la 'Fly Me to the Moon' og 'When I Fall in Love' - på scenen i Middelfartsalen. 
 
Koncerten er arrangeret i samarbejde med Statens Kunstfond og du kan sikre dig en billet lige HER!
 
Pressen skriver:
Jazz Special: "Soojin synger jazz med liv og sjæl - som om hun ikke kan eller vil andet. Der er sangere, der synger jazz, og så er der jazzsangere. Soojin tilhører den sidste kategori. Det er en ubetinget fryd at lytte til hende."
Berlingske (5 stjerner): "Kort sagt - man får en dugfrisk oplevelse af ord og toner, der i kraft af inderlighed og melankoli bliver til den skinbarlige sandhed."