AFSTAND var en publikumssucces

Af jakob.genz
31.08.21
Folk strømmede til, da Trekantsområdets Festuge indtog KulturØ-pladsen

Flere end 200 mennesker slog vejen forbi, da Trekantsområdets Festuge, under sol og blå himmel, indtog pladsen foran KulturØen mandag eftermiddag.

Året tema for Trekantområdets Festuge er ’AFSTAND’ og de mange fremmødte publikum kunne derfor – og fra KulturØ-pladsens scene - opleve gruppen Adjø, der består af fire unge og talentfulde musikere fra Rytmisk Musikkonservatorium i Odense, og som i dagens anledning spillede såkaldt ’afstandsjazz’ til den helt store guldmedalje.

Herefter var skuespilleren, forfatteren og mediemennesket, Pelle Hvenegaard, gæst i en rullende samtalesalon, hvorfra han også gav mange og velsmagende oplæsningssmagsprøver på hans ’100 dage 100 digte – hverdagstanker fra en coranatid’.

Da det sidste ord var sagt, indtog dansetruppen, Akrylarium, begivenhedernes centrum og satte ved hjælp af bevægelige akrylglas-elementer fokus på begrebet ’hudsult'.

Sidst, men ikke mindst, så bød eftermiddagen på tape-kunst, hvor kunstneren Berit Lysdal Bærentsen ikke bare fremviste et tape-kunstværk på KulturØens glasfacade, men også gav publikum muligheden for selv at prøve kræfter med tape i alle afskygninger.

Besøget af Trekantiområdets Festuge skete i samarbejde med Jazz i Trekanten, Slots- og kulturstyrelsen samt Middelfart Kultur & Bibliotek.