Dejlig nyhed fra bogfronten!

Af jakob.genz
27.01.21
Bestil bøger på bibliotekets hjemmeside og hent dem ved biblioteket på KulturØen.

 

Fra torsdag den 28. januar kan du bestille bøger fra biblioteket på KulturØen. Du kan dog stadig ikke aflevere bøger på biblioteket.

Personalet overholder alle sundhedsmyndighedernes restriktioner omkring håndhygiejne og afstand, når de håndterer og udleverer bøgerne. 

Hvordan bestiller jeg?
Du skal bestille de bøger du ønsker på bibliotekets hjemmeside middelfartbibliotek.dk. Det er vigtigt, at bøgerne står hjemme på biblioteket i Middelfart. Bestiller du bøger fra Ejby og Nørre Aaby, vil du først få disse, når biblioteket åbner igen.

Du kan se om bogen er hjemme ved at klikke på titlen og herefter trykke på knappen ”Find på hylden”. Her skal der stå ”Middelfart Bibliotek”, og yderst til højre må der ikke stå ”0” under ”På hylden”. 

Når du har reserveret bøgerne, sender du en e-mail til bibliotek@middelfart.dk, hvor du skriver, at du gerne vil hente dine reserverede bøger samt dit fulde navn og telefon. 

Når bøgerne er fundet frem og lånt ud, får du besked om hvornår du kan hente dem. Afhængig af hvor mange bestillinger biblioteket modtager, kan der forekomme ventetid, inden du får besked og kan afhente dine bestilte bøger. 

Vær opmærksom på, at du ikke bare må møde op på biblioteket for at hente reserverede bøger. Du skal sende en e-mail først og vente på svar om hvornår du kan afhente dine bøger.  

Hvor henter jeg?
Bøgerne skal afhentes på østsiden af KulturØen dvs. den side hvor den nye lystbådehavn ligger. Du skal bære mundbind ved afhentning og biblioteket opfordrer til at man tager hensyn og holder afstand. Både til personalet og eventuelle andre der skal hente bøger. 

Bøgerne kan først afleveres, når bibliotekerne åbner igen.

Hvem kan bestille?
Du skal være bosiddende i Middelfart Kommune og være oprettet som låner på Middelfart Kultur & Bibliotek. Hvis ikke du er låner i forvejen, kan du oprette dig med Nem-ID på bibliotekets hjemmeside.

Databehandling
Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du sender os en mail, giver du samtidig Middelfart Kultur & Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne til dig. Vi bruger naturligvis ikke dine oplysninger til andet.

Har du spørgsmål om bestilling af bøger, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk