KulturØens Comedy Club vender tilbage

Endelig noget at grine af!

Af jakob.genz
10.08.20
KulturØens Comedy vender tilbage!

Efter et forår, hvor der af mange COVID-19-grunde ikke har været meget at grine af, er KulturØens Comedy Club glade for at kunne meddele, at efteråret bliver et sjovt ét af slagsen.

Vi er nemlig tilbage!

Og vi starter faktisk allerede den 9. september, hvor den bundrutinerede Carsten Bang og den yderst talentfulde Anne Bakland – under ledelse af den altid gakkede Daniel Lill - står klar til at indtage scenen i Middelfartsalen.

Det samme gør den knastørre og underfundige nordjyde, Jonas Mogensen, den 14. oktober, hvor han får selskab af den absurd høje og absurd sjove Victor Lander´ samt aftenens über-kendis-vært Tjelle Vejrup.

Og sidst, men ikke mindst, så får KulturØens Comedy Club – den 16. december - besøg af Dan Andersen, der med et mix af sange og rendyrket stand-up kommer til at ’danne par’ med den hylende morsomme håndværker, Anders Nielsen.Og manden, der kommer til at binde denne aften sammen? Valdemar Pustelnik!

Du kan læse mere om - og sikre dig billetter til - diverse shows ved at klikke på de ovenstående datoer. Bemærk, at antallet af billetter per show er halveret, så der i det kommende efterår blot sættes 90 billetter til salg per show. Så skynd dig ;-)

Vi ses!

 

   

Tags: