Festugen indtager KulturØ-pladsen

Af jakob.genz
27.08.21
Oplev alt lige fra jazz og dans til talk og tape-kunst.
 
Trekantområdets Festuge 2021 er i fuld gang og frem til og med den 5. september er der mulighed for at opleve ikke mindre end 300 forskeligge kunst- og kulturevents rundt om i Trekantsområdet.
 
Fire af disse finder sted på KulturØ-pladsen mandag den 30. august, og her kan du opleve alt lige fra jazz og dans til talk og tape-kunst, der hver især, og på hver deres måde, tager afsæt i temaet for dette års festuge, nemlig ‘AFSTAND’.
 
Klokken 14.00 står der 'tape art' på programmet, hvor kunstneren Berit Lysdal Bærentsen ikke bare præsenterer et tape-kunstværk på KulturØens glasfacade, men hvor publikum også kan komme og lege med tape i alle afskygninger.
 
Klokken 14.30 går bandet Adjø, der består af fire unge fra Rytmisk Musikkonservatorium i Odense, på scenen og spiller afstandsjazz, hvorefter skuespilleren og mediemennesket Pelle Hvenegaard er gæst i en rullende samtalesalon, hvorfra han også vil give oplæsningssmagsprøver på hans ‘100 dage 100 digte - hverdagstanker fra en coronatid’.
 
Eftermiddagens program sluttes af med dans i form af dansetruppen ‘Akrylarium’, der indtager KulturØ-pladsen fra klokken 16.00, og som ved brug af bevægelige akrylglas-elementer sætter fokus på begrebet ‘hudsult’.
 
Der er fri entre til alle fire arrangementer, som Trekantområdets Festuge har skabt i samarbejde med Slots- og kulturstyrelsen, Jazz i Trekanten og Middelfart Kultur & Bibliotek, og man kan læse meget mere om arrangementerne på trekantfest.dk.