Klassisk søndag

Af jakob.genz
25.05.21
Trio Vitruvi gæster KulturØen!
 
Det er tre prisbelønnede unge herrer, der spiller op til Klassisk Søndag den 30. maj kl. 15.00, når Trio Vitruvi igen lægger vejen forbi Middelfart. Og denne gang har de endda en kvindelig gæst med.

Trio Vitruvi kaldes af kendere for ’et helt ekstravagant ensemble’, og da det ikke er første gang, de dygtige musikere gæster KulturØen, bliver der altså tale om et glædeligt genhør. Ydermere får trioen selskab af bratschisten Marie Louise Jensen, så det bliver med garanti en velklingende Klassisk Søndag.

Dagens program
Trio Vitruvi, der består af Niklas Walentin på violin, Alexander McKenzie på klaver og Jacob la Cour på cello, har spillet sammen siden 2013. 
Til Klassisk Søndag lægger de ud med at spille Franz Schuberts Adagio e Rondo concertante, D.487. Herefter følger Hymn to three men fra 2020 af Sune Martin, hvorefter endnu en Schubert-komposition, Notturno, D.897, følger.

Afslutningsvis fremføres Johannes Brahms Klaverkvartet nr. 3 i c-mol, Op. 60, hvor bratschist Marie Louise Jensen for en stund forvandler trioen til en kvartet. 

Klassisk musik og corona-restriktioner
Selvom vi nu heldigvis igen kan mødes om musikken, skal vi stadig passe godt på os selv og hinanden. For at få adgang til KulturØen er det et krav, at alle over 15 år skal fremvise et gyldigt corona-pas på telefon eller i papirform.  Det vil sige et bevis for, at du enten er færdigvaccineret eller har fået foretaget en negativ test, der er højst 72 timer gammel. 

Det er også stadig påkrævet at bruge mundbind, men når du sætter dig ned, må du tage det af, så længe du sidder.

Det er søndag den 30. maj kl. 15-17, der er Klassisk Søndag i Middelfartsalen på KulturØen. Billetter koster 100 kr og kan købes lige HER!